PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λυμπερόπουλος: «Το σύστημα που ελέγχει τη Ν.Δ. με διέγραψε – Δεν κάνω πίσω»



Διαμαρτυρία ταξιτζήδων έξω από την Συγγρού.

Εμμένει στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος για το διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και υποστηρίζει πως η διαγραφή του είναι καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετεί πιστά τον κλάδο του.
Σε συνέντευξη του στον Real FM δήλωσε πως «Ο Σαμαράς με παρακαλούσε με χίλιους τρόπους να μην παραιτηθώ και τώρα με διέγραψε. Η διαγραφή μου είναι πραγματική. Όσο για τους λόγους, ρωτήστε το σύστημα που ελέγχει τη Ν.Δ.». Ξεκαθάρισε μάλιστα πως δεν πειθαρχεί σε κανέναν και «ότι το κράτος πρέπει να απαγκιστρωθεί από τους «νταβατζήδες».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, άφησε αιχμές για συμβούλους του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και προειδοποίησε ότι εφόσον συνεχιστεί η ίδια πολιτική τότε θα αντιμετωπίσει την παραίτηση χιλιάδων κομματικών στελεχών.

Δεκάδες οδηγοί ταξί βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού σε ένδειξη συμπαράστασης στον κ. Λυμπερόπουλο, ανάμεσα τους και ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ Σεραφείμ Κασιδιάρης, ο οποίος είναι γραμματέας της ΕΚΟ-Ταξί της Νεας Δημοκρατίας, αντιπρόεδρος της ΔΑΚΜΜΕ ταξιτζήδων και υποψήφιος με το Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Γιάννης Μιχελάκης ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ.Λυμπερούπουλου από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επιθετική και προσβλητική δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατά του προέδρου του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ανακοίνωση του υπουγείου Μεταφορών

Μετά τη διαγραφή του κ. Λυμπερόπουλου από τη Ν.Δ., το υπουργείο Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση , με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο της Ν.Δ.: «Ο κ. Σαμαράς, αφού επί μήνες υποστήριζε και πολιτικά ενθάρρυνε τον κ. Λυμπερόπουλο παρακολουθώντας τον να κλείνει λιμάνια, αεροδρόμια, να εκτοξεύει ύβρεις και κυρίως απειλές κατά της ζωής, επιτέλους έπραξε το αυτονόητο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Οδηγός διέλυσε 40 αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης (vid)

Peristeri News

Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment