PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λοβέρδος: Η χώρα καταρρέει και με την κυβέρνηση Παπαδήμου


Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος,σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», προειδοποιεί πως η χώρα καταρρέει.

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος,σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», προειδοποιεί πως «η χώρα καταρρέει. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Παράλληλα τάσσεται κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου, την οποία χαρακτηρίζει «φλυαρία καινοτομιών που απέτυχε να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Δεν διστάζει ακόμα να εκφράσει τον φόβο του πως «η κυβέρνησή μας χάνει χρόνο στο κρίσιμο αυτό θέμα. Η χώρα καταρρέει. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη, το 2012 είναι η τελευταία χρονιά που επαρκούν τα χρήματα που αντλούμε από τις διαρθρωτικές αλλαγές και την άρση της κακοδιοίκησης για να συντηρήσουμε τις δομές του κοινωνικού κράτους. Αν δεν υπάρξουν χρήματα από την ανάπτυξη, το 2013 θα σημάνει το κλείσιμο βασικών υποδομών στην Υγεία, στην Παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.λπ. Υπό αυτή, λοιπόν, την έννοια, ναι, υπάρχουν ήδη καθυστερήσεις. Ποιος δεν ξέρει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι έκτακτης ανάγκης; Αρα πρέπει να λειτουργεί και ως τέτοια».

Τέλος, όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, τονίζει για ακόμα μια φορά, πως οι εκλογές για νέο αρχηγό πρέπει να γίνουν από τη βάση, ενώ συμφωνεί και με την τοποθέτηση Σαμαρά για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, λέγοντας πως «η κυβέρνηση είναι ειδικού σκοπού, αλλά δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment