PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λουκέτο σε παράνομο μίνι καζίνο – Έξι συλλήψεις


Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια εντοπίστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε περιοχή της Αττικής.

Συνελήφθησαν την Παρασκευή η προσωρινά υπεύθυνη και πέντε υπάλληλοι του καταστήματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για απείθεια. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος εταιρείας.

Σε έρευνα στους χώρους του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές παράνομων τυχερών παιχνιδιών, έξι πλήρεις κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), έξι επιτραπέζιες ρουλέτες, έξι τραπέζια χαρτοπαιξίας τύπου «black jack», παιχνίδι τύπου «ρουλέτα», ατμοσφαιρική ρουλέτα οχτώ θέσεων, οθόνη, καταγραφικό και 25 κάμερες, ασύρματο τηλεχειριστήριο-μπουτόν, τέσσερις μηχανισμοί ρουλέτας, πλήθος πλαστικών μαρκών και 250 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

bty

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment