PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ληστής για κλάματα συνελήφθη στο Περιστέρι


Έναν μάλλον ερασιτεχνικό τρόπο διάλεξε ένας 49χρονος από το Αιγάλεω για να ληστέψει το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 56 στο Περιστέρι.

Ο δράστης εισήλθε το μεσημέρι στο υποκατάστημα και έδωσε ένα απειλητικό σημείωμα στην υπάλληλο του γκισέ που έγγραφε πως γινόταν ληστεία. Η υπάλληλος του έβαλε σε μία τσάντα 6.500 ευρώ και ο 49χρονος επιχείρησε να διαφύγει με την λεία του.

Στο μεσοδιάστημα, οι υπάλληλοι είχαν πατήσει ήδη του μπουτόν του σιωπηρού συναγερμού, μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και άμεσα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο των αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η Διευθύντρια του υποκαταστήματος ακολούθησε έξω τον επίδοξο ληστή και φώναξε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν όπως και έπραξαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό που λίγα λεπτά πριν είχε αφαιρέσει από τα ταμεία του υποκαταστήματος και το ιδιόχειρο απειλητικό σημείωμα που χρησιμοποίησε, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε στην μπαγκαζιέρα της σταθμευμένης μοτοσικλέτας του δράστη, βρέθηκε ένας σουγιάς και μια κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment