Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ληστεία σε χρηματαποστολή στη Γεωπονική Σχολή

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομία, όταν δύο άγνωστοι με όπλα και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έστησαν καρτέρι και «χτύπησαν» χρηματαποστολή που εφοδίαζε με χρήματα ATM στη Γεωπονική Σχολή.

Ήταν 10:25 όταν οι δύο ληστές που είχαν κρυφτεί στη σχολή πλησίασαν την χρηματαποστολή και απείλησαν τον υπάλληλο που βγήκε από το θωρακισμένο όχημα.

Ο δεύτερος υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και άρχισε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό στην Ιερά Οδό.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν το έναν από τους δύο ληστές, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό και του δεύτερου, ο οποίος είναι οπλισμένος και θεωρείται επικίνδυνος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment