PeristeriNews.gr
Lifestyle

Λιάγκας, Σκορδά και ο πρωτοχρονιάτικος τσαμπουκάς



Δείτε τι συνέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, το Κιλκίς.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, το Κιλκίς πέρασαν την Πρωτοχρονιά τους το ζεύγος Σκορδά Λιάγκα παρέα με τον Λιάγκα Junior και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο .

Μάλιστα χθες η παρέα βρέθηκε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα σε γνωστή ταβέρνα για να χαρεί τοπικά εδέσματα. Άλλωστε ο Γιώργος είναι γνωστός δοκιμαστής γεύσεων.

Λίγη ώρα μετά την άφιξή και το βόλεμα στα τραπέζια η παρέα από την Αθήνα, γίνεται «στόχος»-με την καλή έννοια πάντα-μιας δημοσιογράφου από τοπικό ραδιόφωνο. Λογικό και σωστό. Σου λέει η κοπέλα. Γιατί να μην κάνω μια επιτυχία στην μικρή κοινωνία-αγορά που ζω;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Φαίη, δέχτηκε να μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή της συναδέλφου, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανάμεσα στην τηγανιτή πατάτα και την μελιτζανοσαλάτα ακούστηκε να λέει «Δε γίνεται παιδιά. Φεύγουμε απευθείας για Αθήνα».

Τελικά η Φαίη μίλησε. Μόνο που αντί για συνέντευξη ακούστηκε για μερικά δευτερόλεπτα να λέει «Να έχετε όλοι οι ακροατές καλή χρονιά» και το έκλεισε . Η δημοσιογράφος που ήταν στο μικρόφωνο δε μάσησε και σχολίασε την στάση του ζευγαριού λέγοντας :

«Ευχαριστούμε την κυρία Σκορδά για την συνεντευξη που τελικα δεν μας έδωσε και να υπενθυμίσουμε πως και ο κύριος Λιάγκας και η κυρία Σκορδά θα πρέπει να θυμούνται πως κάποτε είχαν βρεθεί στην θέση μας. Κάποτε ήταν κι εκείνοι μικροί και άσημοι και δεν είναι ωραίο να αποφεύγεις δύο νέα παιδιά που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους.»

Αυτα τα λόγια προκάλεσαν την οργή του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικο σταθμό, ζητώντας εκτός αέρα τον λόγο απο την δημοσιογράφο.

Και ο τρόπος που μίλησε; Άσχημος και πολύ προσβλητικός. Τι είπε ο Γιώργος: «Θα έπρεπε να λέτε και ευχαριστώ που η κυρία Σκορδά βγήκε έστω και για ένα λέπτο στον ραδιόφωνο σας. Τα ειρωνικά σχόλια δεν ταιριάζουν σε μας. Είστε πολύ μικρη για να μας κρίνετε» και συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο πρόσθεσε

«Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς και δεν έχεις να μου πεις τίποτα, θα ακούσεις έμενα τι εχω να σου πω». Και όλα αυτά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment