PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Λεωφόρος Κηφισού: Νυχτερινό κυκλοφοριακό κομφούζιο για μια λακκούβα!


Μια κωμικοτραγική κατάσταση έζησαν το βράδυ της Δευτέρας 14/3 οι οδηγοί που κινούνταν στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10 και τέταρτο το βράδυ ενώ όλα έδειχναν πως κυλούσαν ομαλά μετά το ύψος του Περιστερίου, οι οδηγοί που κινούνταν στη Λεωφόρο (Εθνική οδό, αξίζει να τονιστεί) βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το περασμένο της ώρας δεν προέβλεπε κάποια αυξημένη κίνηση οπότε όλοι σκέφτηκαν αυτόματα ότι στο δρόμο θα είχε συμβεί κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Πλησιάζοντας λοιπόν προς τις Τρείς Γέφυρες έμειναν άφωνοι με αυτό που αντίκρισαν αφού αντί για κάποιο σοβαρό τροχαίο, δύο εργάτες κάλυπταν με άσφαλτο μια λακκούβα την ώρα που είχαν κλείσει τρεις λωρίδες της λεωφόρου ενώ παράλληλα στο σημείο βρισκόταν ένα περιπολικό της Τροχαίας και δύο οχήματα της Περιφέρειας Αττικής που ενημέρωναν για τα έργα!

Όπως γίνεται αντιληπτό οι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο γίνονταν έξαλλοι που αναγκάζονταν να περιμένουν για παραπάνω από είκοσι λεπτά στο ίδιο σημείο και μάλιστα εκείνη την ώρα.

Ενδεχομένως ο ιθύνων νους της εν λόγω οδικής αναμόρφωσης δεν σκέφτηκε ότι θα προκαλούσε αυτό το κυκλοφοριακό κομφούζιο που μπορούσε να γίνει και σε μεταγενέστερη ώρα που η κίνηση του δρόμου θα ήταν ελάχιστη.

Πάντως παρόλο που οι οδηγοί «έφαγαν» ταλαιπωρία, το συγκεκριμένο σημείο της Λεωφόρου Κηφισού είναι πολύ επικίνδυνο αφού η άσφαλτος του δρόμου έχει σκάσει σε πολλά σημεία δυσκολεύοντας το έργο των οδηγών.

Μήπως πρέπει να υπάρξει μια πιο οργανωμένη αναμόρφωση της Εθνικής οδού σε όλο το κομμάτι που έχει πρόβλημα, από Περιστέρι μέχρι Αγίους Αναργύρους, ώστε να βελτιωθεί και η οδική ασφάλεια για τους πολίτες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment