PeristeriNews.gr
Πολιτική

Λευκός Οίκος: «Ιστορική» η επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα


«Ιστορική» χαρακτήρισε την επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ. «Ο Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιεί το δικό του ιστορικό ταξίδι στην Ελλάδα, για πρώτη φορά ως πρόεδρος» ανέφερε.

Όπως σημείωσε ο κ. Έρνεστ, κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να εξάρει «την επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που έχει δεσμευτεί να κάνει», αλλά και να την ενθαρρύνει «να συνεχίσει την πορεία των μεταρρυθμίσεων που είναι καλές για τη μακροπρόθεσμη οικονομική και δημοσιονομική κατάσταση στην Ελλάδα».

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επισήμανε στη μακροχρόνια σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας, αλλά και τη σημαντική παρουσία της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στις ΗΠΑ. «Πολλοί Αμερικανοί ταξιδεύουν στην Ελλάδα για διακοπές και τουρισμό και να απολαμβάνουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη χώρα. Νομίζω ότι είναι μια ένδειξη των βαθιών πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Υπάρχει, επίσης, μια σημαντική οικονομική σχέση» ανέφερε ο κ. Έρνεστ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment