Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Λευκός Οίκος: Δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ Τραμπ- Κιμ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δεν κατέληξαν σε συμφωνία έπειτα από δύο ημέρες συναντήσεων στο Βιετνάμ, όμως είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις για την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας και την οικονομία της, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία προς το παρόν, όμως οι ομάδες των δύο πλευρών ανυπομονούν να συναντηθούν ξανά στο μέλλον» ανέφερε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς σε ανακοίνωσή της. Η ίδια έκανε λόγο για «εποικοδομητικές συζητήσεις» των δύο ηγετών για την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας και την οικονομία της.

Νωρίτερα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε δηλώσει «έτοιμος» για την αποπυρηνικοποίηση της χώρας του. Ερωτηθείς συγκεκριμένα από δημοσιογράφο εάν είναι έτοιμος για την αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας ο Κιμ Γιονγκ Ουν απάντησε ότι δεν θα είχε ταξιδέψει στο Ανόι εάν δεν ήταν «έτοιμος».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σημειώσει από την πλευρά του ότι «δεν πιέζεται» από τον χρόνο και δίνει την προτεραιότητα στην επίτευξη μιας «καλής συμφωνίας». «Δεν πιέζομαι (…). Η ταχύτητα δεν είναι τόσο σημαντική όσο αυτό για μένα» είπε στη διάρκεια σύντομης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο ηγέτες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment