PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Λευκή» ισοπαλία στη Λαμία ο Ατρόμητος


Έμειναν στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) Λαμία και Ατρόμητος στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superleague, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί εύκολα.

Οι δύο ομάδες φάνηκαν να μπαίνουν ορεξάτες στο παιχνίδι με τον Μπεχαράνο να απειλεί στο 3’, αλλά Μανδάς να έχει σωστή αντίδραση και στο 4’ να απαντάει ο Μάτιτς με σουτ έξω από την περιοχή.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, το ματς γινόταν υποτονικό με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να δημιουργήσει κατά κύριο λόγο με τον Ενσικουλού, ενώ η Λαμία από την πλευρά της όταν έβρισκε χώρους γινόταν πιο επικίνδυνη. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του περίμενε τα πάντα από τον Ενσικουλού και τον Ούμπιδες.

Στο 43’ ο Ρόμανιτς βρήκε στην περιοχή του Ατρόμητου τον Καραμάνο, τον οποίο ανέτρεψε ο Γούτας και ο Βρέσκας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ο Μανδάς απέκρουσε διατηρώντας το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως, τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Στο 63’ ο Παντελίδης έβαλε στο γήπεδο το Λάζαρο και τον Μουνίθ και η ομάδα του από εκείνο το σημείο και μετά έδειχνε να πατάει πιο καλά στο γήπεδο και να την αισθάνεται η άμυνα της Λαμίας.

Η φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των Περιστεριωτών έγινε στο 73’ όταν ο Μαυρομάτης γύρισε τη μπάλα και στη συνέχεια ο Γούτας με κεφαλιά σκόραρε. Βέβαια η φάση σταμάτησε από τον επόπτη πριν κάνει την κεφαλιά ο στόπερ του Ατρόμητου θεωρώντας πως η μπάλα είχε περάσει εκτός περιοχής.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πετύχουν ένα γκολ, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε στο «Αθανάσιος Διάκος».

https://www.youtube.com/watch?v=kZbQqrEynHk

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Εμπασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (90’ Μπιάρνασον), Καραμάνος, Ρόμανιτς (74’ Χατζηστραβός), Αραμπούλι (27’ Βασιλακάκης)

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο, Ούμπιδες, Χαρίσης, Ενσικουλού (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μάτιτς (63’ Μουνίθ), Μανούσος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment