PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Λάρισα – Ατρόμητος 2-1


Την ήττα γνώρισε ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι, στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο ΑΕL FC ARENA, ο Ατρόμητος ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Λάρισα. Το ματς ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη και η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 17’ όταν ο Μήτρογλου βρήκε τον Επστάιν που πέρασε τον Μιχαηλίδη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα η Λάρισα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαϊτιώτη από τον Φυτανίδη. Το εκτέλεσε ο Σαϊτιώτης και ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι με σουτ του Χασομέρη έπειτα από σέντρα του Πλιάγκα έκανε το 2-1.

ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46’ Σωτηρίου), Παπαγεωργίου, Βενετίδης (67’ Κατσιαρός), Καλί, Ταλ (46’ Κολοβέτσιος), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (77’ Χατζής), Χασομέρης, Σιατραβάνης (88’ Καραχάλιος), Σαϊτιώτης (57’ Ζεκίνια), Γκονζάλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46’ Ράντμαν), Επστάιν (46’ Μπρίτο), Γιαννούλης (77’ Αργυρός), Γκαρσία (57’ Δημούτσος), Μακρής (46’ Σφακιανάκης), Φυτανίδης, Τάτος (77’ Λημνιός), Μήτρογλου (71’ Αναστασάκος), Μπέλιτς (63’ Καραμάνος), Τόμας, Αθανασίου (46’ Καντούτσης).

* Στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων αγωνίστηκαν χθες οι Σκόνδρας και Καραγκούνης στο νικηφόρο παιχνίδι στη Κύπρο για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013. Εξάλλου σήμερα στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά στη Δανία, οι Μπάλλας και Καϊμακαμούδης αγωνίστηκαν με την Εθνική Νέων εναντίον της Σουηδίας (2-2).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment