Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Mαϊου 2021

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Μαΐου 2021 η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου μέσω των δημοτικών συμβούλων της, έκανε τις παρακάτω τοποθετήσεις.

– Τοποθέτηση του Γιώργου Σιδέρη για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, τα ζητήματα της υγείας, τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και τους παιδικούς σταθμούς.

– Τοποθετηση του Χρήστου Μαργανέλη για την έγκριση Σχεδίου Δράσης του Δήμου Περιστερίου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, στα πλαίσια του προγράμματος “LIFE15 CCA/CY/000086.

Επίσης μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου αποφασίστηκε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό και δηλώνει πως είναι απαράδεκτη η προσπάθεια εξίσωσης του θύματος με τον θύτη. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Περιστερίου: Πρώτη διάλεξη με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη

Peristerinews.gr Newsroom

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Περιστερίου: Δωρεάν στήριξη σε γυναίκες που βιώνουν βία

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Τέσσερις νέες παιδικές χαρές ανοίγουν στις γειτονιές της πόλης

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment