Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της 20ης Mαϊου 2021



Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Μαΐου 2021 η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου μέσω των δημοτικών συμβούλων της, έκανε τις παρακάτω τοποθετήσεις.

– Τοποθέτηση του Γιώργου Σιδέρη για το νομοσχέδιο για τα εργασιακά, τα ζητήματα της υγείας, τα ζητήματα πολιτικής προστασίας και τους παιδικούς σταθμούς.

– Τοποθετηση του Χρήστου Μαργανέλη για την έγκριση Σχεδίου Δράσης του Δήμου Περιστερίου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, στα πλαίσια του προγράμματος “LIFE15 CCA/CY/000086.

Επίσης μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου αποφασίστηκε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό και δηλώνει πως είναι απαράδεκτη η προσπάθεια εξίσωσης του θύματος με τον θύτη. Καλούμε την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θερμή υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Περιστέρι

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Leave a Comment