PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Ιπτάμενα φορτηγά στο Περιστέρι (vid)


Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου, με φορτηγό του Δήμου να κρέμεται πάνω από πεζοδρόμιο στο αμαξοστάσιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εδώ και πολλά χρόνια η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου και η σωματειακή επιτροπή εργαζομένων του δήμου Περιστερίου έχει τονίσει την ακαταλληλότητα του χώρου του αμαξοστασίου λόγω έλλειψης μέτρων ασφαλείας.

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μία φορά! Μετά τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, την επικίνδυνη πυρκαγιά στο αμαξοστάσιο, την περιβαντολογική ρύπανση λόγω του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στο κέντρο της πόλης έχουμε ένα ακόμα παραλίγο τραγικό γεγονός.

Από τύχη δεν θρηνούμε σήμερα θύματα αφού φορτηγό του δήμου “έφυγε” από το χώρο στάθμευσης και κρεμάστηκε στη μάντρα τεσσάρων μέτρων. Από ακόμα μεγαλύτερη τύχη το φορτηγό δεν έπεσε στον πολυσύχναστο δρόμο της Αγίου Βασιλείου.

Τέρμα τα παραμύθια. Οι προεκλογικές υποσχέσεις της διοίκησης Παχατουρίδη ότι το γκαράζ θα μεταφερθεί και οι φωτογραφήσεις στο “νέο” αμαξοστάσιο που τάχα είχαν μεταφερθεί και οχήματα του δήμου ήταν φούμαρα, άλλο από ένα προεκλογικο τρικ.

Απαιτούμε άμεσα την απομάκρυνση του αμαξοστασίου από το κέντρο της πόλης και τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο που θα τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων και κατοίκων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment