PeristeriNews.gr
Διεθνή

Λαμπρή υποδοχή του νέου έτους


Με εορταστικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα.

Με πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποδέχθηκαν τον ερχομό του νέου έτους.

Από τους πρώτους που υποδέχθηκαν το 2014 ήταν οι χιλιάδες Νεοζηλανδοί στο Όκλαντ, ενώ τη σκυτάλη πήρε το Σύδνεϋ στην Αυστραλία, όπου ο ουρανός φωτίσθηκε από το παραδοσιακό πλέον φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα.

Ο νυχτερινός ουρανός στην αυστραλιανή πρωτεύουσα φωτίστηκε από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φέτος είχαν επίκεντρο την περίφημη Όπερα. Εκτιμάται πως ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Σύδνεϋ.

Κινδύνευσαν, ωστόσο, περίπου εκατό άτομα που παρακολούθησαν τα πυροτεχνήματα πάνω σε σκάφη, μέσα στο λιμάνι, και χρειάστηκε η επέμβαση σωστικών συνεργείων.

Λαμπρή ήταν η υποδοχή του νέου έτους και στη Μελβούρνη, όπου πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Εκατοντάδες χιλιάδες Αυστραλοί παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και στις άλλες μεγάλες πόλεις και κυρίως στις… παραλίες.

Στην Ευρώπη, η Γερμανία καλωσόρισε το 2014 σε μία από τις μεγαλύτερες εορταστικές εκδηλώσεις της πρωτοχρονιάς στο Βερολίνο, όπως αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πρωτεύουσα, φωνάζοντας τα δευτερόλεπτα προς την αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του έτους.

Επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που επισκέφτηκαν το Βερολίνο εν όψει των πρωτοχρονιάτικων εορτασμών, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας φορώντας αστεία τεχνητά αυτιά και λαμπερά ψηλά καπέλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment