PeristeriNews.gr
Lifestyle

Λαμπερός ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλέν


Με βασιλική μεγαλοπρέπεια έγινε ο θρησκευτικός γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της πριγκίπισσας Σαρλέν.

Με βασιλική μεγαλοπρέπεια έγινε ο θρησκευτικός γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της πριγκίπισσας Σαρλέν. Στην τελετή, που έγινε στην εσωτερική αυλή του παλατιού των Γκριμάλντι, παρέστησαν δεκάδες αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, η αφρόκρεμα του διεθνούς τζετ σετ, ενώ η νύφη ήταν υπέροχη μέσα στο ολόλευκο και εντελώς λιτό νυφικό που της σχεδίασε ο Αρμάνι.

«Αλβέρτο Αλέξανδρε, δέχεσαι την Σαρλέν Λινετ για σύζυγο, υπόσχεσαι να της είσαι πιστός στην ευτυχία αλλά και στις δοκιμασίες, στην υγεία αλλά και τις αρρώστιες, να την αγαπάς κάθε μέρα της ζωής σας;», ρώτησε ο πάτερ τον Αλβέρτο. Η απάντηση ήταν φυσικά «ναι», με ένα ξεχωριστό χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη του.
«Σαρλέν Λινέτ, δεχεσαι τον Αλβέρτο Αλέξανδρο για σύζυγο, υπόσχεσαι να του είσαι πιστή στην ευτυχία αλλά και στις δοκιμασίες, στην υγεία και την αρρώστια και να τον αγαπάς κάθε μέρα της ζωής σου;». «Ουί», απάντησε και η νέα πριγκίπισσα. Και από εκείνη την στιγμή και με θρησκευτική βούλα αποτελεί γυναίκα του Αλβέρτου.

Με τις πλατινένιες βέρες των 18 καρατίων που τους σχεδίασε ο Οίκος Καρτιέ, ο πρίγκιπας Αλβερτος και η πριγκίπισσα Σαρλιν του Μονακό έδεσαν τους γαμήλιους όρκους τους. Κατά περίεργη σύμπτωση, όπως και στην περίπτωση της Κέιτ και του Γουιλαμ, οι βέρες ήταν στενές. Το τρυφερό και άκρως συνεσταλμένο φιλί των νεόνυμφων επιστέγασε μια ένωση, που το πριγκιπάτο του Μονακό και οι Μονεγάσκοι περίμεναν εδώ και 56 χρόνια, καθώς αυτός ήταν ο πρώτος πριγκιπικός γάμος μετά από τον θρυλικό του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλλι.

Σε αντίθεση πάντως με την χολλιγουντιανή σταρ, η Σαρλέν, η αυτής γαληνοτάτη υψηλότητα πριγκίπισσα του Μονακό πλεον, επέλεξε ένα εντελώς λιτό και απέριττο κατάλευκο μεταξωτό νυφικό, δια χειρός του μετρ Τζορτζιο Αρμάνι. Μόνο η τεράστια ουρά της χάριζε πραγματική πριγκιπική μεγαλοπρέπεια, αλλά και η διαμαντένια καρφίτσα που έδενε το πέπλο στα μαλλιά της, κειμήλιο της δυναστείας των Γκριμάλντι.

Την ώρα της τελετής, ενώ το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους πίστης και αφοσίωσης, ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε τη Ναόμι Κάμπελ, το σουπερ μόντελ που υπήρξε μια από τις παράφορες, αν και εφήμερες, ερωτικές σχέσεις του πρίγκιπα Αλβερτου.

Η οικογένεια Γκριμάλντι, η πριγκίπισσα Καρολινα και η πριγκίπισσα Στεφανί , ήταν φανερά συγκινημένες. Μεταξύ των αρχηγών κρατών που έδωσαν το παρών στην τελετή ήταν και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, χωρίς τη συνοδεία της συζύγου του Κάρλα Μπρούνι, η οποία δεν ταξίδεψε λόγω εγκυμοσύνης.
Δώδεκα χιλιάδες λουλούδια κόσμησαν την εσωτερική αυλή του ροζ παλατιού του Μόντε Κάρλο, που είναι η κατοικία των πριγκίπων Γκριμαντι εδώ και τέσσερις αιώνες.

Το μπουκέτο της Σαρλεν ήταν φτιαγμένο από κατάλευκα λουλούδια που ήρθαν από την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική. Πανέμορφα και τα επτά συνολικά παρανυφάκια της, που φορούσαν παραδοσιακές στολές της νότιας Γαλλίας και της Κυανή Ακτής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment