PeristeriNews.gr
Καιρός

Κυρίως ηλιοφάνεια


Στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές και κυρίως στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αυξημένες νεφώσεις με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα. Λίγα χιόνια ενδέχεται να πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια θαλάσσια τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς στα δυτικά ηπειρωτικά να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια και τα δυτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα πελάγη βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο εκτός από τη βορειοανατολική χώρα όπου θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές τις επόμενες ώρες

Peristeri News

Αραιές νεφώσεις το απόγευμα θα πυκνώσουν

Peristeri News

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις

Peristeri News

Leave a Comment