Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ζήτημα δεδηλωμένης για την ΠΓΔΜ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, εφόσον ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν στηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποιεί ότι «δεν νοείται εθνική συνεννόηση χωρίς να υπάρξει προηγουμένως συγκεκριμένη και συμφωνημένη πρόταση από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους» ακυρώνοντας έτσι την ιδέα για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης, «αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος για ένα μείζον ζήτημα εθνικής σημασίας, ας παραιτηθούν».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναλύει το σχέδιό του για την διακυβέρνηση της χώρας και αποκαλύπτει ότι το πρώτο σχέδιο νόμου που θα καταθέσει ως Πρωθυπουργός θα είναι το φορολογικό.

Επιπλέον επισημαίνει ότι θα έλθει σε συνεννόηση με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου για να ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος με πλειοψηφία που θα διασφαλίζει την άμεση εφαρμογή του, ώστε «να μην υποστεί η χώρα τις αποσταθεροποιητικές συνέπειες της απλής αναλογικής που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment