PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Σταθερή φορολογική πολιτική στον τουρισμό


Στην ανάγκη υιοθέτησης μίας σταθερής φορολογικής πολιτικής με μειωμένους φορολογικούς συντελεστές στάθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο χρήσεων γης και ένα σταθερό πλαίσιο υποστήριξης των επενδύσεων στον τουρισμό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. το 2016 θα είναι μία ικανοποιητική χρονιά. Ωστόσο, επεσήμανε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

«Προβλήματα όπως το προσφυγικό υποβάθμισαν την εικόνα της χώρας και είχαν κάποιες αρνητικές επιπτώσεις» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας πως «η πολιτική υπερφορολόγησης που ακολούθησε η κυβέρνηση είχε σημαντικές συνέπειες στα οικονομικά αποτελέσματα του τουριστικού κλάδου και η άμεση επίπτωση αυτής της πολιτικής είναι ότι σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πολύ χαμηλούς ρυθμούς επένδυσης στον τουρισμό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment