PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ψέματα, ανικανότητα και φόροι


«Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση: ψέματα, ανικανότητα και φόροι και αυτό ακριβώς είναι το τρίπτυχο της κυβερνητικής αποτυχίας, ένα τρίπτυχο το οποίο δυστυχώς ενισχύεται σήμερα από τις συνεχείς παλινωδίες αυτής της κυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το βήμα του 34ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), ο κ Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% τα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του. «Είναι μια μείωση η οποία θα επέλθει και από την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών, αλλά και από την ανάλογη προσαρμογή των συντελεστών φόρων», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «αν υπάρξει νέα κυβέρνηση, η οποία είναι πραγματικά αποφασισμένη να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερη δημοσιονομική χαλαρότητα, ώστε να ξεφύγουμε από τον ασφυκτικό βραχνά των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων του 3,5%, τα οποία δυστυχώς δεν είναι βιώσιμα για παρατεταμένη χρονική περίοδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment