PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός της αιώνιας λιτότητας ο Αλ. Τσίπρας


Για συστηματικό διχασμό του λαού κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι βάζει η χώρα σε ένα φαύλο κύκλο ύφεσης και δρομολογεί καινούργια μέτρα περικόπτοντας παράλληλα συντάξεις ενώ αυξάνει και τους φόρους.

Σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ως τον πρωθυπουργό της αιώνιας λιτότητας, ο οποίος και έχει καταδικάσει τη χώρα σε φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και οπισθοχώρησης.

Υπενθυμίζει πως από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει τον κ. Τσίπρα να κλείσει την αξιολόγηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τον κατηγορεί πως έχοντας στραμμένο το βλέμμα του στο εσωτερικό ακροατήριο παίρνει περισσότερα μέτρα, με περισσότερους φόρους και περικοπές σε συντάξεις.

Επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές και υπογραμμίζει ότι  δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο, κάνοντας λόγο για «άθλια προπαγάνδα της κυβέρνησης» στην οποία, όπως λέει, αρνείται να συμμετάσχει.

Εμφανίζεται βέβαιος για νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές και τονίζει πως ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη θα επιδιώξει την επόμενη μέρα μια ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν τον ενδιαφέρουν οι προεκλογικές συνεργασίες.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρεται και στα θέματα ασφάλειας και τάξης επισημαίνοντας πως η εφαρμογή του νόμου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και για την οικονομική ευημερία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment