PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Πάνω από 65% η ανανέωση στους προέδρους των τοπικών οργανώσεων της Ν.Δ.


Τα 126.000 μέλη της Ν.Δ. τα οποία συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, για την εκλογή νέων προέδρων τοπικών οργανώσεων, μελών τοπικών επιτροπών και 2.436 συνέδρων, ευχαρίστησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για συμμετοχή που «ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έστειλε το μήνυμα ότι η προσπάθεια για να χτίσουμε τη Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει ξεκινήσει και υλοποιείται καθημερινά».

Παράλληλα σημείωσε ότι το ποσοστό ανανέωσης στους προέδρους των τοπικών οργανώσεων ξεπερνά το 65%.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τα 2.430 άτομα που στελέχωσαν χθες τις Εφορευτικές Επιτροπές καθώς και τα 4.000 και πλέον υποψήφια μέλη για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις διαβεβαιώνοντας ότι σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

«Η χθεσινή διαδικασία δεν είχε κανένα κόστος για τη Νέα Δημοκρατία. Το κόστος που υπήρξε επιβάρυνε τις Δημοτικές και Νομαρχιακές μας Οργανώσεις τις οποίες και ευχαριστώ θερμά. Τέλος, γνωρίζω ότι υπήρξαν και μικροπροβλήματα τα οποία στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Κόμματος θα εξαλειφθούν σύντομα», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment