PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολιτική βούληση»


Ψυχραιμία και υπευθυνότητα σε όλους τους συστήνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι εσωτερικές διαφωνίες να χρησιμοποιούνται στη δημόσια αντιπαράθεση.

Σημείωσε δε πως δεν πρόκειται να μιλήσει δημόσια για το τι έγινε με την υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ. «Δεν πρόκειται να κάνω ζημιά στο κόμμα μου και στην παράταξή μου δίνοντας τροφή στο ΣΥΡΙΖΑ με το να συζητώ δημόσια πράγματα που πρέπει να συζητούνται κατ’ ιδίαν» επέμεινε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ εκτίμησε πως «υπάρχει ένα ουσιαστικό πρόβλημα με οποιονδήποτε υποψήφιο δεν μπορεί να είναι βουλευτής την άλλη μέρα».

Tάχθηκε υπέρ των δημόσιων συζητήσεων καθώς σε αντίιθετη περίπτωση κυριαρχεί η παραπολιτική και οι διαρροές.

Παράλληλα, έστρεψε την κριτική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρχε παράλληλο πρόγραμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε ποτέ στον κόπο αναζήτησης ισοδυνάμων μέτρων γιατί εξακολουθεί να πιστεύει σε ένα μεγάλο Κράτος το οποίο θα χρηματοδοτείται με υπερβολική φορολόγηση της μεσαίας τάξης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την τεχνοκρατική επάρκεια ούτε την πολιτική βούληση» ανέφερε.

Τόνισε ότι δεν απευθύνεται στην αστική τάξη όταν το ίδιο ποσοστό σταυρών παίρνω στην Αγία Βαρβάρα και τον ίδιο στην Κηφισιά. Έχω τη δυνατότητα να ορθώσω έναν πολιτικό λόγο που δεν έχει ταξικά χαρακτηριστικά. Όταν μιλάω για ανάπτυξη, για προσέλκυση επενδύσεων και για την ανεργία δεν αφορά μόνο τους έχοντες και κατέχοντες.

«Έγινα σημαιοφόρος ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων για τη Δημόσια Διοίκηση. Πρώτος εγώ έβαλα την αξιολόγηση στο τραπέζι» υπογράμμισε.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment