PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο κ. Τσίπρας είπε το πιο σύντομο ανέκδοτο του 2015»


«Στη συνωμοσία της μετριότητας του ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν θα συναινέσουμε» ξεκαθάρισε ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2016.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιστα πως «δεν θα αργήσει να οικοδομηθεί μια άλλη συναίνεση, της αξιοπρέπειας και της αριστείας» πρόσθεσε πως «σ’ αυτήν τη συναίνεση δεν θα έχει θέση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Αναφερόμενος στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών καταλόγισε «ευθύνες» και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. «Το 62% το οποίο κατείχε το Ελληνικό Δημόσιο έγινε 25%. Και γι’ αυτό υπάρχουν ευθύνες. Και οι ευθύνες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο, Γιάνης Βαρουφάκης, Αλέξης Τσίπρας και όλη η κυβέρνηση και όλο το οικονομικό επιτελείο», σημείωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως «το πιο σύντομο ανέκδοτο του 2015» την επισήμανση του Πρωθυπουργού στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο ότι η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο και πρόσθεσε: «Το καραβάνι του Πρωθυπουργού πραγματικά προχωρά. Διασχίζει, όμως, την έρημο της πραγματικής οικονομίας και οι φωνές και τα ουρλιαχτά, τα οποία ακούγονται, δεν είναι από τους σκύλους, αλλά από απελπισμένους πολίτες, οι οποίοι βλέπουν το καραβάνι να οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο και στον γκρεμό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment