• Τετάρτη, 21 Απρ, 2021

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε τον Δεκέμβρη του ’08

Peristeri News
Peristeri News
Δεκ17/ 2015

«Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε τον Δεκέμβρη του 2008» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Β. Οικονόμου και την κατάσταση στα Εξάρχεια.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσει. «Για τον Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε… Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε εκείνες τις μέρες του Δεκέμβρη» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., στον απόηχο των διαρροών περί στήριξης του Κ. Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι για τη μάχη της ηγεσίας ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται δημόσια όχι μέσω κύκλων και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω παράταξη που να έχει “Μητσοτακόμετρο” και “Καραμανλόμετρο”, αυτές είναι φεουδαρχικές δομές».

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. είναι δυνάμει πρωθυπουργός. «Όπως είναι η Ν.Δ., χρήζει ουσιαστικότατου reboot, πλήρους ανασύνταξης», πρόσθεσε.