PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε τον Δεκέμβρη του ’08


«Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε τον Δεκέμβρη του 2008» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Β. Οικονόμου και την κατάσταση στα Εξάρχεια.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, η τότε κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέδωσε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσει. «Για τον Δεκέμβριο του 2008 δεν έχω απλά μιλήσει, έχω ψηφίσει, δικαιολογώντας τη μη ψήφο μου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Παραδώσαμε την Αθήνα στους αναρχικούς χωρίς να αντιδράσουμε… Ο επίλογος της κυβέρνησης Καραμανλή γράφτηκε εκείνες τις μέρες του Δεκέμβρη» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., στον απόηχο των διαρροών περί στήριξης του Κ. Καραμανλή στην υποψηφιότητα του Β. Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι για τη μάχη της ηγεσίας ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται δημόσια όχι μέσω κύκλων και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω παράταξη που να έχει “Μητσοτακόμετρο” και “Καραμανλόμετρο”, αυτές είναι φεουδαρχικές δομές».

Κάλεσε επίσης τους πολίτες να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. είναι δυνάμει πρωθυπουργός. «Όπως είναι η Ν.Δ., χρήζει ουσιαστικότατου reboot, πλήρους ανασύνταξης», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Leave a Comment