PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Και με αυτοδυναμία θα ζητήσω συνεργασίες


Ανανέωση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. με δεκάδες νέους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, προανήγγειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι ακόμη και αν η Ν.Δ. επιτύχει αυτοδυναμία στις εκλογές, θα αναζητήσει συνεργασία με άλλα κόμματα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να συμπράξω σε μία κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα θελήσει να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το παράθυρο όταν οι πολίτες θα τον έχουν διώξει από την πόρτα».

Ζήτησε, δε, άμεσα εκλογές και τόνισε ότι αν ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από τη δικομματική κυβέρνηση -λόγω της αντίθεσής του στην συμφωνία των Πρεσπών-, δεν θα υφίσταται πλέον καμία πολιτική νομιμοποίηση για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Χθες Σάββατο, μιλώντας στο συνέδριο της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει τις εκλογές.

Είπε ότι «η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που χτυπήθηκε από τον λαϊκισμό, και είναι η πρώτη χώρα που θα απαλλαγεί από τους λαϊκιστές».

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «όσοι είχαν μαγευτεί από την ακραία Αριστερά τώρα καταλαβαίνουν ότι τα ψέματα των λαϊκιστών έχουν κοντά πόδια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment