PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. αλλάζει και δίνει διέξοδο στη χώρα


Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και δίνει διέξοδο στη χώρα, σημειώνει σε άρθρο του για τον έναν χρόνο από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάνει λόγο για προσπάθεια να μπει ένα τέλος στον άκρατο λαϊκισμό.

Στο άρθρο του, το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι η εντολή που έλαβε από τους 400.000 ψηφοφόρους στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου ήταν να προχωρήσει «στη δημιουργική ανανέωση της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, που θα δώσει την αξιόπιστη και αποτελεσματική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη η χώρα μας».

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «η ιδέα ότι μπορούσε μέσα σε ένα χρόνο η Νέα Δημοκρατία, ένα μεγάλο συστημικό πολιτικό κόμμα, να ανανεωθεί και να καταφέρει να αποπνεύσει φρεσκάδα και ελπίδα για την Ελλάδα, ηχούσε για πολλούς σαν φενάκη. Πλέον είναι καθημερινότητα».

Ο κ. Μητσοτάκης μιλά για Ελληνίδες και οι Έλληνες της κοινής λογικής και του μέτρου οι οποίοι έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη Ν.Δ., από την οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, περιμένουν να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, να τη νοικοκυρέψει, να χτίσει «μια Ελλάδα σύγχρονη, ισχυρή, ανταγωνιστική στην καρδιά της Ευρώπης».

Τονίζει εξάλλου ότι δεν πρόκειται να αναλάβει ούτε μία δέσμευση την οποία δεν είναι σε θέση να υλοποιήσει. «Και αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που συντελείται σήμερα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η ασυμβίβαστη υπηρέτηση της αλήθειας ως κύριο πολιτικό πρόταγμα», συμπληρώνει.

«Με σοβαρότητα. Χωρίς αλαζονεία, εκφράζοντας την σιωπηλή πλειοψηφία της κοινωνίας, θα προχωρήσουμε στο δρόμο της ανάταξης της πατρίδας μας», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment