PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η μόνη λύση είναι εκλογές


“Κάθε φορά που η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές εξαγγέλλεται και μια εξεταστική επιτροπή, όπως σήμερα για την υγεία”, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας εκ νέου εκλογές, για να μην κυβερνάται η χώρα από “δυνάμεις παρακμής”. Και τόνισε: “Εμείς είμαστε έτοιμοι”.

Αφού τάχθηκε υπέρ της σύστασης της εξεταστικής επιτροπής, υπογράμμισε: “Η θέση μας είναι κρυστάλλινη: Διαφάνεια για όλα, διαφάνεια παντού και για τα πάντα”.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παράγει ανασφάλεια και αβεβαιότητα στο εσωτερικό.

“Η αξιολόγηση δεν κλείνει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών εξανεμίζεται. Η ύφεση επέστρεψε. Οι επενδύσεις δεν έρχονται. Και τώρα τελευταία υπάρχει και εξαγωγή τρομοκρατικών δεμάτων στο εξωτερικό. Η χώρα είναι μετέωρη. Και πάει να γίνει παρίας. Δεν θα το επιτρέψουμε”, είπε.

Κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι επιδεικνύουν “ανικανότητα, επιπολαιότητα και πολιτική ανεντιμότητα”, και συμπλήρωσε ότι “η μόνη λύση είναι εκλογές το ταχύτερο”.

“Γιατί δεν αξίζει στην Ελλάδα μας να μπει σε περιπέτεια και να τα χάσει όλα, επειδή κυβερνάται από παρακμιακές δυνάμεις. Δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν την εξουσία με οποιοδήποτε κόστος για τους πολίτες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Έχουμε σχέδιο. Έχουμε τόλμη. Ενώνουμε τους Έλληνες. Και ξέρουμε πως το μέλλον δεν περιμένει”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment