PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά


Ανικανότητα καταλογίζει στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας την ότι «για άλλη μια φορά, με άγνοια κινδύνου και δίχως συναίσθηση εθνικής ευθύνης, παίζει με τη φωτιά», καθώς και ότι «δίνει δικαίωμα στις πιο ακραίες φωνές της Ευρώπης να επαναφέρουν την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, ως την ενδεικνυόμενη λύση».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία» της Κυριακής, ο κ. Μητσοτάκης προειδοποιεί πως αν δεν κλείσει η αξιολόγηση και δεν εξασφαλίσουμε την προβλεπόμενη χρηματοδότηση, στις αρχές Ιουλίου, το σενάριο του Grexit θα επανέλθει με μαθηματική ακρίβεια.

Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ότι η πολιτική αλλαγή είναι αίτημα της κοινωνίας «που απορρίπτει συνειδητά, πλέον, το λαϊκισμό, το ψέμα και την ανικανότητα του κ. Τσίπρα», ενώ προσθέτει ότι ο Πρωθυπουργός «έχει χάσει ουσιαστικά τη δημοκρατική νομιμοποίηση. Ωστόσο, παρά τη θέλησή του, οι εκλογές δεν θα αργήσουν».

Σημειώνει ότι η κυβέρνηση δεν επιθυμεί εκλογές «διότι ξέρει ότι θα τις χάσει» και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «το μόνο που ενδιαφέρει είναι η παραμονή του στην εξουσία, με κάθε τρόπο και ανεξαρτήτως κόστους για τον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment