PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Επενδύσεις χωρίς παχιά λόγια


Τη δέσμευσή του να κινηθεί με γνώμονα τον ρεαλισμό και την κοινή λογική, χωρίς ίχνος λαϊκισμού, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε σύσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη και δημάρχων του νησιού.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να λαϊκίσω», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: «Αν υπάρχει πρόβλημα αξιοπιστίας είναι επειδή οι πολιτικοί υπόσχονται πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν πράξη. Μακριά από εμένα αυτές οι λογικές».

Όπως είπε, σκοπός του είναι να προβάλει ένα διαφορετικό είδος πολιτικού λόγου. «Ο κόσμος», πρόσθεσε, «έχει κουραστεί από τον λαϊκισμό. Έχει κουραστεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις. Και δεν θέλει άλλο παχιά λόγια και πλούσια προγράμματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν».

Κατά τον πρόεδρο της Ν.Δ., αν και η χώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει πολύ σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, τις οποίες «αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να τις ξεκλειδώσει».

«Η ανάπτυξη», συνέχισε, «χρειάζεται άλλη φιλοσοφία, χρειάζεται επενδύσεις. Μπορούμε να την υπηρετήσουμε αυτή την πολιτική».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «απόλυτη προτεραιότητα» την αναβάθμιση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) και του αεροδρομίου Ηρακλείου. «Στηρίζουμε την πρόταση που επεξεργάζεται η Περιφέρεια, ώστε ο ΒΟΑΚ να κατασκευαστεί ως έργο σύμβασης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με πληρωμές διαθεσιμότητας σε ένα μακρύ χρονικό διάστημα, δηλαδή χωρίς διόδια. Έχουν χαθεί πολλές ζωές για να σφυρίζουμε αδιάφορα», υπογράμμισε και συνέχισε: «Είναι απολύτως κρίσιμο για την αναπτυξιακή δυναμική της Κρήτης να αποκτήσει ένα καινούργιο σύγχρονο αεροδρόμιο, ώστε να προσελκύσει περισσότερες πτήσεις».

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιηγήθηκε στην αγορά του Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment