PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Ευθύνη των «27» η διαφύλαξη της ακεραιότητας της Ε.Ε.


Ευθύνη των 27 κρατών – μελών είναι να διαφυλάξουν την ακεραιότητα της Ε.Ε. υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης που χαρακτήρισε την απόφαση για Brexit ατυχή, ενώ για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ισπανία ότι απέδειξε πως ο λαϊκισμός δεν αποτελεί απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.), που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες έκανε λόγο για στιγμές δοκιμασίας για την Ε.Ε. και εκτίμησε ότι αυτό που φάνηκε από το δημοψήφισμα είναι ότι υπάρχει μια αυξανόμενη ανησυχία στους Ευρωπαίους πολίτες, που νιώθουν εκτεθειμένοι στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και απειλούμενοι από τη μείωση των εισοδημάτων τους.

«Είναι υποχρέωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (E.P.P.) να αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες, γιατί είναι προβληματισμοί απόλυτα θεμιτοί» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «είναι υποχρέωση των πολιτικών ηγετών να οδηγήσουμε τα έθνη μας, αλλά και την Ε.Ε., σε μία νέα περίοδο του μετά – λαϊκισμού στην πολιτική».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment