Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Εμπνεόμαστε από το παράδειγμα του Παύλου Μπακογιάννη



Καίριο πλήγμα για τη Ν.Δ. και την πολιτική ζωή του τόπου χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από το συμβάν.

«Η Ελλάδα χάνει τον πολιτικό που βγαίνει μπροστά, για τη συνεννόηση, την ενότητα, την εθνική συμφιλίωση και την ομοψυχία των Ελλήνων», τόνισε.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Η σκέψη μου, οι σκέψεις όλων μας, γυρίζουν σήμερα 27 χρόνια πίσω.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989, ημέρα Τρίτη.

Οι τρομοκράτες της “17 Νοέμβρη” – συνεχίζοντας τα αποτρόπαια εγκλήματά τους –  δολοφονούν τον Παύλο Μπακογιάννη, την ώρα που φτάνει στο γραφείο του.

Η οικογένειά μας θρηνεί ένα δικό της, υπέροχο άνθρωπο.

Η παράταξή μας και η πολιτική ζωή του τόπου δέχονται καίριο πλήγμα.

Η Ελλάδα χάνει τον πολιτικό που βγαίνει μπροστά, για τη συνεννόηση, την ενότητα, την εθνική συμφιλίωση και την ομοψυχία των Ελλήνων.

Αυτούς ακριβώς τους αγώνες, για την ουσία και την ποιότητα της Δημοκρατίας, για την εθνική ενότητα, για την Ελλάδα που κοιτάζει μπροστά, εμπνέει και σήμερα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, το παράδειγμα του Παύλου Μπακογιάννη.

Τιμούμε τη μνήμη του και εμπνεόμαστε από το παράδειγμά του».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στη Βουλή η Συμφωνία για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Peristeri News

Δ. Κουτσούμπας: Μόνη διέξοδος για τον λαό η επαναστατική ανατροπή

Peristeri News

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης

Peristeri News

Leave a Comment