Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται μία κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την ανάγκη να υπάρξει ένα διαφορετικό αφήγημα για την έξοδο από την κρίση, μέσα από νέες επενδύσεις, σταθερό φορολογικό πλαίσιο και μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο βιομηχανικό πάρκο Σχιστού.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που, όπως του επισήμαναν, έχουν να κάνουν με την έλλειψη ενός σταθερού φορολογικού και νομικού πλαισίου.

Οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη να λειτουργήσουν ξανά τα ναυπηγεία στην περιοχή με στόχο να επαναπατριστούν τα 14 δισ. δολάρια που έφερνε η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στη χώρα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Ν.Δ. επισήμανε πως η χώρα «χρειάζεται μια κυβέρνηση φιλική προς τις επενδύσεις». «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν ας μιλήσουμε για το μέλλον» είπε, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα έχει βασικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα πρέπει να αναδείξει.

Σημείωσε ακόμη ότι η χώρα θα πρέπει η χώρα να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική στη ναυτιλία και στάθηκε ιδιαίτερα στην Cosco, επισημαίνοντας τις ευκαιρίες που δίνονται να αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική ο κλάδος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Ψευδείς οι καταγγελίες σε βάρος μου – Η μεγαλύτερη τιμή που υπηρέτησα στην Ελλάδα

Peristerinews.gr Newsroom

Θ. Πλεύρης: Μειωμένες οι μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο, όμως αυξήθηκαν στην Κρήτη

Peristerinews.gr Newsroom

Άγγελος Κορωνιός στην ΕΛ.Α.Σ.: Το μπασκετικό μήνυμα του Τσίπρα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment