PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού


«Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού. Θα προχωράνε οι καλύτεροι ανάλογα με τη δουλειά τους και ανάλογα με τις ικανότητές τους. Αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία».

Αυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση γνωριμίας με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αυτό το οποίο συνέβη με το μητρώο είναι πρωτόγνωρο για ένα παραδοσιακό κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που πετύχαμε ήταν να μετατρέψουμε ένα κόμμα από μια κλειστή δομή που έπρεπε να έχεις προσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε αρχηγό ή κάποια στελέχη, σε ανοικτή κυψέλη νέων, άξιων ανθρώπων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη ΝΔ και τα κόμματα που σήμερα κυβερνούν, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, είναι η αξιοκρατία και η αξιολόγηση. «Είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να προσφέρουν και αυτών που βλέπουν παντού φαντάσματα, που σπέρνουν μίσος και διχασμό, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολέψουν τους λίγους δικούς τους κολλητούς» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η διαδικασία του μητρώου πολιτικών στελεχών στη ΝΔ θα είναι συνεχής και εκτίμησε πως όσο περισσότεροι άξιοι άνθρωποι βλέπουν ότι μπορούν να προσφέρουν, τόσο περισσότεροι θα έρθουν κοντά στη Ν.Δ.

«Θέλουμε να γιγαντωθεί το κύμα πολιτικής αλλαγής που θα μπορέσει να ξαναφέρει το χαμόγελο στους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Νωρίτερα, η διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Κόμματος κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα παρουσίασε στοιχεία αναφορικά με τη διαδικασία συγκρότησης Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, συμφωνα με τα οποία υποβλήθηκαν 2.400 αιτήσεις, αξιολογήθηκαν 1.300 βιογραφικά, πραγματοποιήθηκαν 920 συνεντεύξεις, ενώ επιστρατεύτηκαν 32 αξιολογητές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment