PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Άλυτα τα θεσμικά ζητήματα των Σωμάτων Ασφαλείας


Για θεσμικά ζητήματα που αφορούν την ομαλή λειτουργία των Σωμάτων Ασφαλείας και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα στελέχη τους συζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με τους προέδρους των Ομοσπονδιών τους. 

Όπως είπε, τα θεσμικά ζητήματα έχουν διατυπωθεί αρμοδίως και στην κυβέρνηση, η οποία μέχρι στιγμής «δεν έχει δώσει τις κατάλληλες λύσεις, με αποτέλεσμα αυτό να έχει σοβαρή επίπτωση στη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών».

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους, χωρίς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις».

«Είναι σε όλους γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία, διαχρονικά, έχει διαδραματίσει ένα πολύ θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας, με σεβασμό στο θεσμικό ρόλο και την κρίσιμη αποστολή που έχουν για την ασφάλεια των πολιτών. Το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, πιστεύοντας στις ικανότητες και την αφοσίωση αυτών των ανθρώπων στην αποστολή τους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment