PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κύπρος: Νέος υπουργός Εξωτερικών ο Ιωάννης Κασουλίδης


Τη θέση του Νίκου Χριστοδουλίδη που παραιτήθηκε από υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου πήρε ο Ιωάννης Κασουλίδης ανάφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, με θλίβει ιδιαίτερα, αφού επί σειρά ετών υπήρξε εκ των στενών συνεργατών μου», επισημαίνει σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Αναστασιάδης προσθέτει: «Δυστυχώς, όπως έχουν διαμορφωθεί οι εξελίξεις, δεν μου επετρέπετο άλλη από την επιλογή αποδοχής της παραιτήσεώς του. Τον ευχαριστώ θερμά για την προσφορά του. Νέος υπουργός Εξωτερικών αναλαμβάνει από αύριο ο κ. Ιωάννης Κασουλίδης με επιτυχή και μακρά υπηρεσία στο εν λόγω υπουργείο».

Σημειώνεται, ότι η τελετή διαβεβαίωσης του νέου υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, θα πραγματοποιηθεί όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αύριο, Τρίτη 11 Ιανουαρίου, στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη κοντά στην αυτοκινητοπομπή Ζελένσκι στην Οδησσό

Peristeri News

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Leave a Comment