Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κύπρος: Καθαρίστρια έριχνε ούρα στο νερό συναδέλφων της

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ούρα στο νερό συναδέλφων της έριχνε συστηματικά μία καθαρίστρια, η οποία εργαζόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στην Κύπρο.

Ούρα στο νερό συναδέλφων της έριχνε συστηματικά μία καθαρίστρια, η οποία εργαζόταν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, στην Κύπρο.

Η αποκάλυψη της απρεπούς πράξης της καθαρίστριας πραγματοποιήθηκε κατόπιν των ανεξήγητων πόνων, ζαλάδων και εμετών αρκετών συναδέλφων της δράστριας.

Έπειτα από έρευνα της διεύθυνσης του νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια της οποίας επιστρατεύτηκε η χρήση κάμερας παρακολούθησης, η καθαρίστρια απαθανατίστηκε να τοποθετεί άγνωστο υγρό στις φιάλες νερού των συναδέλφων της.

Άμεσα κλήθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ανακρίνοντας την «δράστρια», διαπίστωσαν ότι από τις 20 Ιουλίου τοποθετούσε στις φιάλες ούρα από τα αποχωρητήρια του νοσοκομείου.

Μάλιστα, έπειτα από ειδική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι το επίμαχο υγρό περιείχε τον ιό του σταφυλόκοκκου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment