PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κύπρος: Εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ


Ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη τα ξημερώματα κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1:37 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το sigmalive, στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της αστυνομίας μεταξύ των οποίων και Πυροτεχνουργοί όπου εντόπισαν ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση 30 με 40 μέτρα από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Το μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με την αστυνομία περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από τα μέλη της αστυνομίας δύο πρόσωπα να κινούνται πεζά και να κατευθύνονται προς συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Από την έρευνα της αστυνομίας στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και ένα σφυρί, ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα.

Συνελήφθησαν ο 21χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου. Και τα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 17 με 21 ετών βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άπαντες είναι Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

H Τουρκία αναστέλλει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Peristeri News

Κίνα: Εκτόξευσε διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Peristeri News

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Leave a Comment