PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κυπελλούχος Αττικής η Πνευματική Στέγη Περιστερίου



Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αττικής από την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Π.Σ. Περιστερίου, όπως άλλωστε αναμενόταν, ολοκληρώθηκε και η τελική φάση (φάιναλ φορ) του θεσμού, που έγινε στο Περιστέρι 2 και 3 Ιουνίου.

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αττικής από την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Π.Σ. Περιστερίου, όπως άλλωστε αναμενόταν, ολοκληρώθηκε και η τελική φάση (φάιναλ φορ) του θεσμού, που έγινε στο Περιστέρι 2 και 3 Ιουνίου.

Στον ημιτελικό, οι Περιστεριώτες απέκλεισαν την ομάδα του Σ.Ο. Παγκρατίου με 3.5 –0.5 και στον τελικό επικράτησαν του Α.Σ. Παπάγου με 3-1. Για την τρίτη θέση ο Σ.Ο. Παγκρατίου νίκησε τον Πανελλήνιο με 3-1.

Οι Κυπελλούχοι στην τελική φάση χρησιμοποίησαν τους Χ. Μπανίκα (1.5/2), Γ. Παπαϊωάννου (2/2), Σ. Χαλκιά (1.5/2) και Α. Τζερμιαδιανό (1.5/2). Ενώ στους προηγούμενους γύρους απέκλεισαν τον Σ.Ο. Θωμά Γεωργίου με 4-0 (Χαλκιάς, Μπανίκας, Τζερμιαδιανός, Σταθόπουλος), τον Πειραϊκό Ο.Σ. με 3.5-0.5 (Χαλκιάς 1, Μπανίκας 1, Τζερμιαδιανός 0.5, Σταθόπουλος 1), τον Φυσιολάτρη Νίκαιας 3-1 (Παπαϊωάννου 1, Χαλκιάς 0.5, Μπανίκας 0.5, Τζερμιαδιανός 1) και την ΣΜΣ Ελευσίνας με 3.5-0.5 (Χαλκιάς 1, Μπανίκας 1, Τζερμιαδιανός 1, Σταθόπουλος 0.5).

Οι κυπελλούχοι Αττικής συνεχίζουν στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και στις 16/6 αγωνίζονται στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα, διεκδικώντας την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

ΚΥΠΕΛΛΟ Κ14

Την ίδια περίοδο με το Κύπελλο Ελλάδας, οι μικροί κάτω των 14 Περιστεριώτες πέτυχαν ακόμα μία σημαντική επιτυχία για το σύλλογο με την κατάκτηση του κυπέλλου με το απόλυτο των νικών (5/5).

Οι μικροί μας, αν και δεν ξεκίνησαν σαν φαβορί, έπαιξαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές, νικώντας κατά σειρά το Ν. Ψυχικό 4-0, τον Πανιώνιο 3.5-0.5, το Κορωπί 3-1, το Ζήνωνα Γλυφάδας 2.5-1.5 και τέλος το πολύ ισχυρό Αιγάλεω με 2.5-1.5.

Με την ομάδα (τετραμελής σύνθεση) αγωνίστηκαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Λάσπας, Πέτρος Αδάμης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Ευγένιος Ιωαννίδης, Ελένη Κόκκοτα και Φωτεινή Κόκκοτα.

Στην ίδια διοργάνωση τη δεύτερη θέση κατέκτησε ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση η ΣΑΚ Αργοναύτης (4.5/5) που έπαιξε με τους Χρήστο Ανθόπουλο, Ισαάκ Πεσσιρίδη, Ρεββέκα Σαλαχίδη και Ιωάννα Ανθοπούλου.

Ακόμη η Β΄ ομάδα της Π.Σ. Περιστερίου είχε 2.5/5, ενώ στην κατηγορία κάτω των 10 είχε 1.5/5 με παίκτες κυρίως που έπαιξαν για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment