PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε βασικούς οδικούς άξονες


Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, καθώς, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, από τα ύψος των ΚΤΕΛ έως την Αττική οδό, στις λεωφόρους Κατεχάκη, στο ρεύμα προς τη Μεσογείων, Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, καθώς και στους δρόμους προς το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως έχει ανακοινώσει η Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν, από τις 10.00, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Δείτε την εικόνα στους δρόμους εδώ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Leave a Comment