Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Κατά τη διάρκειά τους, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στη νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών από Χ.Θ. 128+600 έως Χ.Θ. 129+700, από 18.11.2014 έως 29.01.2015.

Κατά τη διάρκειά τους, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ. Ειδικά κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

Οι ρυθμίσεις θεωρούνται απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής του νότιου τμήματος της Κάτω Διάβασης που βρίσκεται στην περιοχή των Κάτω Πιτσών, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη περιοχή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κατεβασμένα ρολά στα καταστήματα της αλυσίδας Pizza Fan

Peristerinews.gr Newsroom

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω

Peristerinews.gr Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται μπιφτέκια κοτόπουλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment