PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο ΚΑΤ


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε τραυματιοφορέα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε το ειδικό πρωτόκολλο και ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Στο πλαίσιο αυτό, σε προληπτική καραντίνα τέθηκαν 11 άτομα του προσωπικού του χειρουργείου β’ ορόφου, καθώς και όλες οι επαφές του τραυματιοφορέα.

Μέχρι στιγμής, παράλληλα, ο ΕΟΔΥ έχει λάβει δείγματα από 100 άτομα.

Ταυτόχρονα, έως και την Πέμπτη, θα υπάρξει μερική αναστολή οκτώ χειρουργικών αιθουσών. Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Υγείας, το ΚΑΤ -σε κάθε περίπτωση- εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και κατά τις ημέρες εφημέρευσης.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και στο Νοσοκομείο Σωτηρία, όπου πέντε υγειονομικοί υπάλληλοι διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό, με αποτέλεσμα το προσωρινό λουκέτο της θωρακοχειρουργικής κλινικής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΟΦ: Ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος διατροφής

Peristeri News

Κατεβάζει ρολά το TAXISnet, το gov.gr και το e-ΕΦΚΑ λόγω αναβάθμισης

Peristeri News

Χειρόφρενο τραβούν την Τετάρτη τα ταξί λόγω φορολογικού

Peristeri News

Leave a Comment