PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κριτική της Φ. Γεννηματά προς Τσίπρα – Μητσοτάκη


Κριτική τόσο προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όσο και προς τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, άσκησε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε το γνωστό υποκριτικό εαυτό του, τόνισε η κα Γεννηματά και υπενθύμισε ότι «έκλαιγε» δήθεν για τους φτωχούς, που ο ίδιος οδηγεί σε πλήρη φτωχοποίηση και αδιέξοδο.

«Έκρυψε ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε τις προάλλες στη ΔΕΘ» συνέχισε και κατήγγειλε ότι ενώ μίλησε για Δημοκρατία, επιχειρεί καθημερινά να στήσει καθεστώς, με παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στους θεσμούς, στα ΜΜΕ, στις Τράπεζες.

Όσον αφορά τον κ. Μητσοτάκη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι έσπευσε να αλλάξει ρόλους με τον κ. Τσίπρα στις υποσχέσεις, μη κρύβοντας ωστόσο τη δική του πολιτική ατζέντα της δεξιάς.

«Ξέχασε παντελώς  την κοινωνία. Έλλειψε το ενδιαφέρον για τον κόσμο της εργασίας, τον συνταξιούχο, τον αγρότη, τα ελληνικά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους. Δεν μας εκπλήσσει, αυτή είναι η ελληνική Δεξιά» σημείωσε, καταλήγοντας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment