PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κριτική για τη Μόρια και από την Αυγή


Κριτική στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ασκεί μέχρι και η Αυγή στο κύριο άρθρο της για τις παραλείψεις όσον αφορά τους μετανάστες και πρόσφυγες που έζησαν σχεδόν θαμμένοι κάτω από το χιόνι για ημέρες στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Στο άρθρο με τίτλο «Αργά αντανακλαστικά» η εφημερίδα επισημαίνει ότι δεδομένης της προειδοποίησης των μετεωρολόγων για το χιονιά που σαρώνει τα τελευταία 24ωρα τη χώρα «αυτό που θα περίμενε κανείς περισσότερο από όλα, και από όλους τους αρμοδίους, θα ήταν να φροντίσουν εγκαίρως για τη στοιχειώδη προστασία όλων όσοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στο κρύο».

Χαρακτηρίζει, δε, «ασυγχώρητο ότι μόλις σήμερα θα φτάσει στη Λέσβο ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για να στεγάσει κάποιους από τους παγωμένους πρόσφυγες της Μόριας».

Ξεκαθαρίζει, ακόμα, ότι αν «και σε αυτή τη φάση λίγη σημασία έχει ποιος φταίει (…) στην τελική είναι ευθύνη του κράτους – εν προκειμένω του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής – να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά και να βρεί λύση».

«Ας ελπίσουμε ότι αυτή που βρήκε θα δουλέψει» καταλήγει η Αυγή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment