PeristeriNews.gr
Lifestyle

Κρίστεν Στιούαρτ : «Είμαι σπασίκλας»


Ως σπασίκλα χαρακτήρισε πρόσφατα τον εαυτό της η ηθοποιός στην Αμερικανική Vogue.

Τι κι αν όλοι οι έφηβοι και όχι μόνο την θεωρούν ένα από τα πιο καυτά αστέρια του Hollywood. Η Κρίστεν Στιούαρτ που έγινε πασίγνωστη μέσα απο την ταινία “Λυκόφως” έχει άλλη άποψη για τον εαυτό της.

Ως σπασίκλα χαρακτήρισε πρόσφατα τον εαυτό της η ηθοποιός στην Αμερικανική Vogue. Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από την εικόνα που έχουν όσοι την απολαμβάνουν στην τριλογία “Twilght Saga“.

Ίσως τα χόμπυ της να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο αφού δηλώνει φανατική οπαδός του γκολφ! Βέβαια την διασκεδάζει πολύ να μαγειρεύει για τους κοντινούς της φίλους. Αυτό αποτελεί μια απο τις καινούργιες της συνήθειες.

Η 20χρονη ηθοποιός μίλησε και για την άσχημη πλευρά της φήμης. “Δεν μπορώ ακριβώς να το περιγράψω με λόγια. Ας πούμε δεν μπορώ να πάω στο εμπορικό κέντρο. Με ενοχλεί που δεν μπορώ να βγω πολύ συχνά. Που δεν μπορώ να είμαι “κάποιο” οποιοδήποτε κορίτσι ξανά.

Όλο αυτό όμως δεν έχει επηρεάσει τις φιλοδοξίες της. “Επιλέγω πράγματα που είναι υπερβολικά φιλόδοξα.

Η Κρίστεν αυτό το χρονικό διάστημα μαγνητοσκοπεί τα τελευταία επεισόδια για την τριλογία και σιγά-σιγά αφήνει τον ρόλο της Μπέλα Σουάν που έτσι έχει αποτυπωθεί στις ψυχές των ανθρώπων. “Θέλω οι οπαδοί του βιβλίου να είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.

Όπως λέει έχει αρχίσει πια να σκέφτεται περισσότερο το μέλλον αφού κλείνει ένας κύκλος και ο δρόμος είναι μακρύς από εδώ και πέρα…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment