PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ



Κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ενώ στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ενώ στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

Στις 18.00 θα γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σχετική τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.

Στο εσωτερικό της Κ.Ο., τουλάχιστον πέντε βουλευτές (Ι. Δριβαλέγκας, Μ. Μπόλαρης, Θ. Μωραϊτης, Χρ. Αηδόνης, Θεοδώρα Τζάκρη) από την περασμένη εβδομάδα έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, ότι δηλαδή αν δεν υπάρξει κάποια μορφή ελέγχου της διαφάνειας των συμβάσεων δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη ρύθυμιση του υπουργείου Οικονομικών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε δώσει εντολή στους στενούς συνεργάτες του να προτείνουν στον κ. Ι. Στουρνάρα να έρχονται οι τελικές συμβάσεις στη Βουλή για κύρωση -μια διευθέτηση με την οποία συμφωνούν οι βουλευτές του ΠαΣοΚ αλλά όχι η τρόικα.

Σε συνδυασμό πάντως με το «όχι» της ΔΗΜΑΡ στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, μια τέτοια εξέλιξη θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου θέτοντας εν αμφιβόλω τη συνοχή της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment