PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Κρέμα νυχτός σαλιγκαριού: Πώς οι κρέμες σαλιγκαριού μπορούν να σας μεταμορφώσουν


Η νεανική όψη και η λεία επιδερμίδα είναι επιδίωξη κάθε γυναίκας, ειδικά όσο μεγαλώνουμε και βλέπουμε τη φθορά του χρόνου να γίνεται όλο και πιο αισθητή στο πρόσωπό μας. Ευτυχώς η φύση έχει προνοήσει γι’ αυτό και χάρη σε ένα μαγικό συστατικό της, που κρύβεται στο πιο απίθανο μέλος της, μπορούμε τώρα να κερδίσουμε τη φρεσκάδα μας.

Η κρέμα νυχτός σαλιγκαριού είναι ένα θαυματουργό προϊόν που «δουλεύει» όσο εσείς κοιμάστε και έχει αποδεδειγμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα για την όψη και την επιδερμίδα σας. Γενικά οι κρέμες σαλιγκαριού έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, καθώς εκμεταλλεύονται τις μοναδικές ιδιότητες της βλέννας των σαλιγκαριών για επούλωση, ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Τι κρύβει στο καβούκι του

Χαρακτηριστικό που έχουν τα σαλιγκάρια είναι η βλέννα τους που αφήνουν πίσω τους καθώς κινούνται. Γνωρίζετε όμως ότι η βλέννα αυτή, όχι μόνο προστατεύει το ίδιο το σαλιγκάρι από τραυματισμούς ακόμα κι όταν κινείται σε τραχύ έδαφος, αλλά το ενυδατώνει, αποτρέποντας την αφυδάτωση ή την ξηρότητα από τον ήλιο. Αυτό συμβαίνει επειδή η βλέννα σαλιγκαριού περιέχει πολλές δραστικές ουσίες όπως το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ, η ελαστίνη και η αλλαντοΐνη. Μοιάζουν αρκετά με αυτά που παράγει το ανθρώπινο σώμα και ενισχύουν την αναγέννηση των κυττάρων βοηθώντας το δέρμα να φαίνεται νεότερο και φρέσκο.

Έτσι οι κρέμες σαλιγκαριού που περιέχουν βλέννη, διεγείρουν τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος να δημιουργήσουν νέα, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. επιταχύνει τη διαδικασία και την κάνει πιο αποτελεσματική. Με τον τρόπο αυτόν μειώνει τις λεπτές γραμμές, ουλές, ραγάδες, την ερυθρότητα, τα μαύρα στίγματα, τους μαύρους κύκλους, την ακμή, το έκζεμα και τις φλεγμονές του δέρματος.

Ένα θαυματουργό προϊόν

Με όλες αυτές τις ιδιότητες που έχει η βλέννη σαλιγκαριού, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί οι κρέμες σαλιγκαριού έχουν γίνει ανάρπαστες. Ειδικά το βράδυ που το σώμα μας εκμεταλλεύεται την ηρεμία για ξεκούραση και ανάπλαση, η κρέμα νυχτός σαλιγκαριού μπορεί να κάνει θαύματα, επιταχύνοντας τις διαδικασίες φροντίδας και επούλωσης του δέρματος, εξαλείφοντας τις λεπτές γραμμές και τις ραγάδες.

Επιλέγοντας την κορυφαία κρέμα νυχτός σαλιγκαριού Glow Era μπορείτε να εξασφαλίσετε την αναγέννηση του δέρματός σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η βλέννα του σαλιγκαριού συνδυάζεται με το μοναδικό Μαροκινό έλαιο Argan με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες και ισχυρά αντιοξειδωτικά και ένζυμα που φροντίζουν την επιδερμίδα σας όσο κοιμάστε.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Glow Era και βρείτε κρέμες σαλιγκαριού και τη μοναδική κρέμα νυχτός με βλέννα και έλαιο Argan που θα σας μεταμορφώσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment