PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κραυγή απόγνωσης Περιστεριώτη επιχειρηματία (photos)


Με αφορμή τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων για «σκληρό» χειμώνα με ακραία καιρικά φαινόμενα.

Με φόντο τις προβλέψεις της ΕΜΥ για ένα δύσκολο και σκληρό χειμώνα πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν φόβους για επανάληψη δραματικών καταστάσεων που βίωσαν ένα χρόνο πριν όταν τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατέστρεψαν σπίτια και επιχειρήσεις με ανθρώπους να βλέπουν τις περιουσίες τους να πνίγονται στα νερά των πλημμυρών που έπληξαν κυρίως τη δυτική Αθήνα.

Ο Βαγγέλης Παύλου είναι ένας νέος άντρας ιδιοκτήτης ενός από τα πλέον γνωστά καφέ του Περιστερίου που βίωσε με σκληρό τρόπο την καταστροφή λόγω των πλημμυρών και σήμερα μέσα από το protothema.gr ξεσπά καταγγέλλοντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για αδιαφορία με εκείνον αλλά και πολλούς να μην έχουν ακόμη ένα χρόνο μετά αποζημιωθεί για όλα όσα έπαθαν και τους βύθισαν στην απόλυτη οικονομική καταστροφή αφού δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους με τις υποχρεώσεις τους βέβαια να συνεχίζουν να υφίστανται όπως λέει.

«Εύχομαι να ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που πρέπει για να μπορέσουμε και εμείς να πάμε τη ζωή μας παρακάτω. Ακούω πως και φέτος θα είναι ένας δύσκολος και σκληρός χειμώνας με ακραία ενδεχομένως φαινόμενα ανάλογα με τις περσινές πλημμύρες που κατέστρεψαν περιουσίες ανθρώπων και τους βύθισαν στη δυστυχία. Είμαστε ακόμη χωρίς νερό. Χωρίς ενίσχυση από την περιφέρεια όπως είχαν πει και το συμβούλιο του Δήμου χθες ένα ολόκληρο χρόνο μετά αποφάσισε ότι ήταν ανώτερα βία τα γεγονότα και δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τίποτα. γιατί δεν ευθύνονται. Εμείς ένα χρόνο τώρα παλεύουμε να μην μπούμε φυλακή γιατί είμαστε τρία άτομα που έχουμε αυτό το μαγαζί και πληρώνουμε ΟΑΕΕ, εφορία και όλα τα έξοδα σαν να είναι ανοιχτό το μαγαζί.

Σε ένα ιστορικό για τη δυτική Αθήνα μαγαζί από τις καλύτερες σκηνές όπου έχουν τραγουδήσει Κώστας Λειβαδας, Μπάμπαλη, Μαριάνα Πολυχρονίδη, Αρετή Κετιμέ, Κίτρινα Ποδήλατα και τόσοι άλλοι. Πρέπει επιτέλους κάποιος να μας δώσει απαντήσεις και να μας λυτρώσει από αυτό που ζούμε. Και να έχουν όλοι κατά νου πως όλο αυτό μπορεί να χτυπήσει την πόρτα τους. Ούτε εμείς φταίμε για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πέρσι εμάς και μας βάλανε σε μία περιπέτεια μέχρι και σήμερα. Και φοβάμαι ότι και άλλοι άνθρωποι θα δυστυχήσουν σε ενδεχόμενο πλήγμα λόγω κακοκαιρίας που ως φαίνεται σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα πλήξει εκ νέου την Αθήνα», καταλήγει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment