PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κραυγή αγωνίας από τους Περιστεριώτες φαρμακοποιούς



Η έντονη εγκληματικότητα έχει φτάσει στα όρια τους επαγγελματίες της πόλης μας.

Παρά την ισχυρή αστυνόμευση από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι επαγγελματίες του Περιστερίου αντιμετωπίζουν καθημερινά δεκάδες συμβάντα ληστειών και μικροκλοπών.

Φαρμακεία, βενζινάδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ και άλλα καταστήματα έχουν γίνει στόχοι των κακοποιών που μέρα με τη μέρα κάνουν περισσότερες απόπειρες ληστειών. Είναι ολοφάνερο πως η καταπιεστική οικονομική κρίση έχει οδηγήσει αρκετούς συνανθρώπους μας στο δρόμο της παρανομίας.

Το τελευταίο καιρό ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι ληστείες στα φαρμακεία της πόλης μας. Όπως μας εκμυστηρευτήκαν οι φαρμακοποιοί καθημερινά ζουν με τον τρόμο μην σταθούν απέναντι σε κάποιο επίδοξο ληστή μέσα στο μαγαζί τους.

Για τα αυξημένα συμβάντα ενημέρωσαν σήμερα σε συνάντηση τους, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Περιστερίου, Αναστάσιο Θεοδωράκο. Στη συνάντηση παρέστη και Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος ενημέρωσε τους φαρμακοποιούς ότι οι δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙΑΣ προσπαθούν καθημερινά για την καλύτερη προστασία του πολίτη παρά τις δυσκολίες.

Ο κ. Θεοδωράκος από την πλευρά του τόνισε πως είναι αναγκαίο οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας να ενημερώνονται καθημερινά από τους φαρμακοποιούς για τα εφημερεύοντα φαρμακεία έτσι ώστε οι βραδινές περιπολίες της Αστυνομίας να γίνουν πιο έντονες στην περιοχή τους.

Οι φαρμακοποιοί ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο για την ενασχόλησή του με το πρόβλημα.

Στη συνάντηση τους φαρμακοποιούς της πόλης μας εκπροσώπησαν ο Ειδικός Γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Πετρουλάκης, ο Τομεάρχης Φαρμακοποιών Περιστερίου κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος και η Τομεάρχης Φαρμακοποιών Περιστερίου κα Γιούλια Κουτσιαύτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια

Peristeri News

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Leave a Comment