PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κουβέλης: «Η κυβέρνηση γονάτισε την κοινωνία»



Για κυβέρνηση με οικονομική πολιτική που έχει «γονατίσει» την κοινωνία και που δεν εξασφαλίζει καμία αποδοχή έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Για κυβέρνηση με οικονομική πολιτική που έχει «γονατίσει» την κοινωνία και που δεν εξασφαλίζει καμία αποδοχή έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm, τονίζοντας ότι οι πρόωρες εκλογές είναι μία πιθανή εξέλιξη.

«Η τρόικα έφυγε από την Ελλάδα γιατί η κυβέρνηση δεν είχε υλοποιήσει όσα είχαν συμφωνηθεί. Δεν είναι τυχαίο που η κυβέρνηση εξήγγειλε όσα εξήγγειλε χθες» σημείωσε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Η κυβερνητική πολιτική δεν εξασφαλίζει καμία αποδοχή. Ήδη με την ασκηθείσα μέχρι τώρα πολιτική, έχουμε μία τεμαχισμένη κοινωνία που δε μπορεί να αντέξει άλλα μέτρα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λύση πρόωρων εκλογών».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μίλησε στη συνέχεια για μέτρα που πάσχουν από αοριστία και για αποτυχημένη οικονομική πολιτική από την κυβέρνηση: «Με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, τα οποία πάσχουν από αοριστία, υποστέλλει τη σημαία της κοινωνικής συνοχής και αντοχής. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αποτυγχάνει και φταίει το γεγονός ότι δεν περιόρισε τις δαπάνες. Η λύση που θα μπορούσε να υπάρχει είναι η αντιμετώπιση του ελλείμματος και η δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων. Πρέπει να προωθηθεί ένα 5ετές αναπτυξιακό πρόγραμμα με δανειοδότηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων».

Τέλος, ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε στις συλλογικές συμβάσεις στον ιδιωτικό τομέα επικρίνοντας την κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις στον ιδιωτικό χώρο που σημαίνει ότι η εργασιακή σχέση αποδυναμώνεται και γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις της αγοράς» κατέληξε πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment